Follow by Email

Thursday, 15 March 2012

ALLh@mduLiLLAH!!

ALHAMDULILLAH  weh...
fixie aku da jumpa da.....
yeah....lpas ni buley la kuaq ride g ngan kawan2 aku ..hehe

skunk fixie aku da berubah wana..haha....kelia balik!!!

Tuesday, 13 March 2012

T€nSiOoOn wE€HH

hatoi weh...
bosan duk kat umah cuti2 ni....
da ar fixie pon da x dak...hatoiii
slalu klau ada fixie....
ptg2 ja da x dak kat umah da...
slalu kuaq ride ngan AFIQ...
hurm....

boshan weh x dak fixie!!!!

Saturday, 10 March 2012

FIxI€ HiL@nGG

  TENSION WEH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FIXIE AKU HAT WANA BIRU TU KNA CURI PAGI TADI!!!!!!!!!!!!!!!!
TOBAT GERAM GILA TADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hadoiii....sayang gila kat fixie aku tuh...........
SIAP LA KALAU AKU JUMPA ORG HAT CURI FIXIE AKU TUH!!!!!!!!

Thursday, 8 March 2012

TuaB €mpuNYA bLoOg

aii...hehe

ni gambaq TUANnya blog ni....hehe
saja ja nak habaq kat ampa..hahaha.....
hehe.....still single noh...hahahhahahahah

[borink2..x tau nak post pa..hehe]

Mer@Pu Cr€aTE



aiii......hehe........

elok ark aku buat???
hehe....saja ja buat ni...x dak keja..borink2.....
hehe....aku buat sendri ni tau....haha...x dak ciplak2 nya naeh..hahahha

[KHAS BUAT  ICT CLUB SMKTAM]

Monday, 5 March 2012

My FiRSt P PoOosT

Aii.....ni post pertama aku..hehe..
aku x tau nak crita pa lagi kat ampa semua.....
telebih dahulu...aku nak pekenalkan diri ku yg x sberapa ni...cewahh...hahaha...

nama: Muhammad Syazwan Akmal Bin Shariff
umoq: 15 taun baru..
sekolah : SMK Tunku Abdul Malik...

hehe...skit2 lu.....nanti aku cita la lagi pasai aku...hehe

hehe....taun ni aku MANGSA PMR!!!!....

misi aku untuk taon ni..."dapat 8A lam PMR!!""

k ar....ni je la yg aku nak cite duluw untuk first post aku..hehe

jangan lupa foollow okeh >_<...heehe